YACHT ASSIST

JACHTONDERHOUD

Over ons

 

Eigenaar Lucas Lommen komt uit een familie van ambachtelijke schilders. De grootvader van Lucas was al in het begin van de vorige eeuw actief in het schildersvak. Zijn vader heeft vervolgens het bedrijf voortgezet tot 2018.

Lucas, geboren in 1976, kwam al op jonge leeftijd in aanraking met de watersport. Hij ging bij waterscouting en kocht op 15 jarige leeftijd zijn eerste boot; een houten jollenkruiser die volledig zelf gerestaureerd werd, de passie voor watersport en varen was geboren. Dit heeft er toe geleid dat hij op 17 jarige leeftijd beroepsmilitair werd bij de Koninklijke Marine. Na een aantal jaren gevaren te hebben werd hij bemanningslid van een zeilend opleidingsvaartuig van de Marine. In de laatste functie bij de Marine was hij schipper van één van Nederlands bekendste Lemsteraken.

In 2013 werd het bestaan als militair verruild voor een burgerbaan; hij werd havenmeester bij een jachthaven. Tijdens zijn werk als havenmeester heeft hij van dichtbij gezien wat de behoeftes van de watersporter zijn. Hieruit is in 2018 het idee voor Yacht Assist ontstaan en begin 2019 was Yacht Assist een feit.

Door de combinatie van passie voor ambacht en de watersport kan Yacht Assist diensten leveren die perfect aansluiten bij de wensen van de klant.

Yacht Assist onderhoudt, adviseert en assisteert.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.